Află cum să slăbești între 10-30 kg de acasă în 6 luni sau mai puțin

Învață cum poți să ai mai multă încredere în tine și corpul tău

Marketing by

Ce primești dacă te abonezi?

Despre Ovidiu Huluță

“Lucrez în domeniul sportului de 8 ani. Am ajutat peste 400 de persoane să ajungă la forma dorită. Am făcut ca antrenamentele și alimentația cât mai plăcute pentru majoritatea persoanelor astfel încât să le devină un stil de viață.

certificat de două dintre cele mai bune școli de antrenori din România, cu specializare în nutriție și fondator al comunității GetInShape România

Am acum o comunitate de peste 1300 de femei care vor să se arate și să se simtă bine în corpul lor, mediu ideal de susținere, bazat pe videoclipuri și sfaturi cu suport din partea grupului.

Toată viața am știut că merit să mă simt bine, făcând lucrurile în felul meu

În 2015 am descoperit sportul într-un mod plăcut, iar la ora actuală, am creat oportunitatea asta și pentru alte persoane care cred că sportul trebuie să fie greu sau neplăcut ca să aducă rezultate. De asemenea, avem și un grup, prin care au trecut deja peste 1300 de femei, care au beneficiat de secretele acestui proces.

De atunci am reușit să mă simt bine mereu în corpul meu, făcând doar ceea ce îmi place mie cu adevărat. Asta îmi doresc să te învăț și pe tine prin aceste sfaturi pe care ți le predau în programul GetInShape.

 
Marketing by