Despre Noi

GetInShape

Cine este creatorul site-ului GetInShape?

Salut, sunt Ovidiu Huluță, Antrenor de Fitness și Personal Trainer, certificat de două dintre cele mai bune școli de antrenori din România și creator al site-ului GetInShape.

O să îți explic mai jos de ce am creat acest site, dacă merită să fii pe el, ce îți poate oferi și de ce sunt eu în măsură să îți spun asta.

Povestea mea

La un moment dat în viața mea, vedeam persoane de vârsta mea, care, deși făceau aceleași lucruri ca și mine, mâncau aceleași lucruri fără să țină vreo dietă (departe acest concept pe atunci), cumva arătau mai bine, cumva ei erau în centrul atenției, se simțeau bine atunci când vara umblau în maiou și nu aveau dificultăți în a purta costumul de baie la plajă. Pentru mine era stânjenitor pe atunci si îmi ziceam că dacă aș avea corpul lui X, cu siguranță m-aș simți și eu la fel. Doar asta îmi lipsea. Însă cum să fac să obțin asta?

Mai departe scenariul este oarecum previzibil:

M-am gândit să merg la sală. Mi-am luat echipament special pentru asta si am fost foarte entuziasmat în urma primei experiențe de acest gen, așa că am hotărât să repet experiența și să trag cât mai tare, ca să simt că lucrez. După al treilea antrenament, în care m-am supraantrenat, corpul și-a spus cuvântul și mi-a cerut o pauză. Știți și voi ce înseamnă pauză. Revenim peste câteva luni, altă sală, dar aceeași poveste. Deja stima de sine scade, simți că parcă nu e sala pentru tine și încep să se facă simțite și durerile de spate. Oare execuți bine? Oare se uită ceilalți și râd de tine? Cam asta era în mintea mea pe-atunci. Într-un final, am ales să renunț la sală și să rămân pe loc repaus.

Cum am trecut peste?

Clar nu am mai repetat scenariul și câțiva ani am stat departe de sală. Mai apoi, însă, am auzit de concepte precum ”principiul unei singure flotări”, ceea ce presupunea că, dacă tu simți că îți este greu să te apuci de un lucru de care știi că trebuie să te ocupi, să faci doar primul pas, iar restul va veni de la sine. Și asta am și făcut. Se potrivea de minune în cazul meu, fiind vorba fix de flotări.

Ideea conceptului era aceea de a nu îți stabilii obiective prea mari din entuziasm, ca mai apoi, când ești pus în situație, să amâni și în final să renunți. Așa că am stabilit să încep cu un minim de 20 de flotări pe zi.

Trei luni mai târziu, aveam un calendar plin cu zile încercuite și deja stima mea de sine era alta. Deja aveam un mic obicei format din a face sport – ceva foarte ușor, dar care îmi lăsa o senzație de satisfacție fenomenală.

De data aceasta s-a schimbat totul. Aveam câțiva colegi cu care mergeam la sală de luni până vineri (uneori chiar și sâmbătă) și aveam și un ”antrenor” printre noi, care ne ajuta cu programul, astfel încât să nu ne supraantrenăm sau să lucrăm aceeași grupa de două ori la rând.  Deja totul mergea strună, corpul reacționa bine, iar senzația pe care o aveam în corp, după sală, era de nedescris. Am ajuns să prioritizez sala înainte de orice. Sala a devenit o PASIUNE pentru mine!

Au trecut vreo 6 ani de-atunci; am avut mentori, antrenori, am ”furat” cunoștințe de la cei pe care îi consideram cei mai buni și cei care erau mai informați decat mine pe zona de fitness si nutriție. Am fost la cursuri si convenții, unde am avut ocazia să văd laolaltă, antrenori de top din toată lumea, specializați pe diverse clase, clase pe care le găsești în majoritatea sălilor mari, precum Trx, Functional Training, Indoor Cycling, Yoga, s.a.m.d.  După toate astea am simțit că am capacitatea și chiar și datoria de a da mai departe aceste cunoștințe.

Cum am ajuns să creez acest site?

..mă aflam în sală, într-o continuă muncă, în care puneam multă pasiune, pasiunea de a ajuta toate persoanele care îmi vin ca și clienți în sala de fitness să ajungă cea mai buna versiune a lor, fizic și psihic. După ani de urmat cursuri, de luat legătura cu diverși antrenori de top de la care să învăț și eu la rândul meu, am reușit să trec totul prin filtrul cunoștințelor mele și să dau asta mai departe către cât mai multe persoane. După ani de practică, văzând că ce am învățat dă roade și că  lumea pleacă cu un alt vibe de la orele de antrenament (persoane care nu ar fi crezut că se vor regăsi într-un loc așa mare și agitat, au rămas în această lume a fitness-ului pe viață), mi-am spus că e momentul să merg și mai departe. Oricine merită să aibă un început în a-și cunoaște corpul, în a-și cunoaște limitele și de a le depăși. Așa că pășesc pe acest teritoriu, necunoscut mie încă, dar pe care voi încărca toate cunoștințele mele, făcându-le accesibile pentru oricine se regăsește în tiparul descris de mine, sau oricine ar vrea să facă o schimbare majoră în viață și rezonează cu aceste cuvinte.

Pentru cine nu este acest site?

Nu este pentru tine dacă:

Pentru cine este acest site?

IMG_2123

Cu siguranță acest site e pentru tine, dacă: